vacature - Nursing.nl | Nursing voor verpleegkundigen (2024)

Vacatures Vacature plaatsen Jobalert Bewaarde vacatures

Dijklander Ziekenhuis, Hoorn

Nu solliciteren

Vakgebied
Zorgmanagement
Functie
Adviseur
Branche
Ziekenhuis
Aanstelling
Vaste aanstelling
Plaatsingsdatum
Niveau
HBO
Ervaring
Ervaren
Dienstverband
Fulltime

De afdeling

Zorgadministratie is voor een zorginstelling erg belangrijk. Zorgadministratie omvat de registratie en declaratie van alle door het Dijklander Ziekenhuis verrichte zorg aan patiënten bij de verzekeraars. Een zorgverzekeraar vergoedt de kosten voor de verleende zorg alleen bij een juiste registratie en declaratie.

Innovaties in de zorgverlening aan patiënten en samenwerkingsverbanden tussen zorginstellingen hebben gevolgen voor de zorgregistratie. De Zorgadministratie is hierdoor een dynamisch vakgebied, dicht op de actualiteit.

Je nieuwe baan

Als adviseur Zorgadministratie vind je het leuk om je te verdiepen in de wet- en regelgeving ten aanzien van de zorgregistratie en de specifieke zorgverlening door onze zorgprofessionals aan patiënten. Veranderingen in de wet- en regelgeving vertaal jij in heldere werkinstructies voor de zorgprofessionals en je verdiept je in de (innovaties in de) zorgverlening door de medisch specialisten en anderen zorgprofessionals, zodat je advies kunt geven over de juiste en volledige registratie van de zorgverlening.

Je bent voor de afdeling Zorgadministratie de accountmanager voor een aantal specialismen. Buiten het ziekenhuis sta je onder andere in contact met (zorg)verzekeraars, de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuizen en de Nederlandse Zorgautoriteit.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een door en door Dijklander. Je bent een doordenker met een helicopterview. Iemand die processen overziet en beschikt over een goed analytisch vermogen. Je hebt lef, bent assertief en durft te zeggen waar het op staat.

Daarnaast:

  • beschik je over hbo werk- en denkniveau (bedrijfsadministratie, accountancy of een medische, verpleegkundige opleiding);
  • ben je analytisch sterk, met interesse in medische terminologie;
  • heb je affiniteit met ICT-systemen;
  • beschik je over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk.

Past je opleiding niet helemaal in de functieomschrijving, maar beschik jij wel over de geschetste drijfveren en competenties? Ook dan maken we graag kennis met jou.

Wat bieden wij jou?

  • Een door en door Dijklander werkplek. Een werkplek waar oprechte interesse, lef en nuchterheid hand in hand gaan.
  • Daarbij ondersteunen wij jou graag met diverse opleidingsmogelijkheden, bij ons kan je doorontwikkelen.
  • Wij bieden je een omgeving die uitnodigt om de grenzen van je vakbekwaamheid steeds te verleggen, we geven je ruimte, verantwoordelijkheid en steun om doelstellingen te behalen.
  • De arbeidsvoorwaarden voor Dijklanders zijn geregeld in de Cao-Ziekenhuizen, het salaris is overeenkomstig met functiegroep 55 / 60 (minimaal € 3.606,00 en maximaal € 5.746,00 bruto per maand op fulltime basis). Naast je salaris heb je ook recht op een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en is je pensioen goed geregeld via PFZW.
  • De locaties van het Dijklander Ziekenhuis zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Handig om te weten: vanaf 8 april 2024 tot 1 september 2024 wordt er gewerkt aan de A7. Liever niet onnodig in de file staan? Kom met het OV! Zowel locatie Purmerend als Hoorn zijn op loopafstand van het station. Je standplaats is Hoorn.
  • We faciliteren een hybride werkvorm, een combinatie van thuiswerken én op kantoor. Zo kun je werken waar het werkt.
  • Wij vinden een balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk. Zo hebben wij bijvoorbeeld actieve personeelsvereniging, maar ook een bedrijfsreglement waarbij met voordeel bijvoorbeeld een fiets kan worden aangeschaft. Ook kun je via ‘CultuurWerkt’ met korting gebruik maken van diverse kunst- en cultuuractiviteiten.
  • Voldoe jij aan ons profiel? Dan krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd voor 32 - 36 uur per week.

Interesse?

Solliciteer direct online via de solliciteer button (rechts in beeld). Wil je eerst nog even doorvragen? Neem over de vacature gerust contact op met Sonja van der Voort, afdelingshoofd Zorgadministratie. Zij is bereikbaar via het secretariaat onder telefoonnummer contactinformatie . Graag ontvangen wij je sollicitatie tot en met 16 juni 2024.

Nieuwsgierig naar de sollicitatieprocedure? Klik dan op de link.

Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door ons niet op prijs gesteld. vacature - Nursing.nl | Nursing voor verpleegkundigen (1)

Het Dijklander Ziekenhuis. Met vier vestigingen zijn we een baken in het landschap. Diepgeworteld in de regio. Bij het Dijklander willen we... Lees meer

  • Toon email

    recruitment@dijklander.nl

  • Toon telefoonnummer
  • Bekijk meer vacatures

Is dit uw nieuwe uitdaging?

Nu solliciteren Vacature mailen Vacature printen

Gerelateerde vacatures

  • Gisteren (Senior) adviseur Capaciteitsmanagement Dijklander Ziekenhuis, Hoorn FunctieAdviseur BrancheZiekenhuis OpleidingsniveauHBO Dienstverband AanstellingVakgebied
  • 29-05-2024 Adviseur Bedrijfsvoering Omring, Hoorn FunctieAdviseur BrancheStichting OpleidingsniveauHBO Dienstverband AanstellingVakgebied
  • Als eerste de nieuwste vacatures in jouw functiegebied ontvangen?

    Stel JobAlert in!

    Aanmelden JobAlert

vacature - Nursing.nl | Nursing voor verpleegkundigen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated:

Views: 6581

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.